Ter22’s SHOP

Ter22’s SHOP –Magazinul tău de produse profesionale pentru păr

Orașul Botoșani va avea de luna aceasta primul magazin dedicat în exclusivitate produselor de hair styling.

Cunoscutul hair-stilist Marian Hrenciuc aduce în orașul său natal Ter22’s SHOP.

„Inaugurarea va avea loc chiar pe 14 Februarie. Toți cei care doresc să fie prezenți, sunt invitații mei. Au confirmat deja participarea bloggeri de fashion și de hair-style, vloggeri dar și un blogger din partea Londa Professional care va transmite live pe social media. Odată cu lansarea magazinului, voi lansa și cea de-a doua carte a mea ~ Ghidul Hairstylistului ~ . Am pregătit câteva surprize pentru cei prezenți la eveniment.”, ne-a declarat Marian Hrenciuc.

Ce aduce nou Ter22’s SHOP? Este un magazin dedicat în exclusivitate produselor de îngrijire a părului. 

„Atât cei specializați în domeniu, dar și clienții simpli, pot achiziționa produse profesionale la prețuri de distributor. În magazin vor găsi de la mărci precum Londa Professional, Wella Professional și Sebastian, până la accesorii pentru păr și tot ce are nevoie un hairstylist pentru a-și desfășura activitatea cât mai profesional”, a adăugat Marian.

Magazinul se va găsi pe Strada Viilor nr.2 – Botoșani, inaugurarea având loc în intervalul orar 13-20.  Vinul spumant și Candy barul vor fi din partea casei, iar un fotograf profesionist va avea grijă să imortalizeze momentul tăierii panglicii. Deschiderea va fi acompaniată de cunoscutul somelier Florin Huștiuc de la Povestea Vinului. În ziua deschiderii, primii 50 de clienți vor avea 20% reducere la orice produs cumpărat, iar la finalul zilei, toți cei care au trecut pragul magazinului, vor participa la o tombolă ce va avea drept premiu o placă profesională de creponat părul Uki.