Politica retur

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti alta marime sau restituirea banilor. Puteti opta pentru unul dintre motivele acestea, dar nu mai tarziu de 2 zile de la primirea comenzii. 

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. Transferul banilor se realizeaza in 3- maxim 7 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi. Costul pentru schimbarea marimii sau a produsului cu alt model este de 26 de lei iar costul pt returnarea unui produs este de 17 lei. 

Nu se schimba produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, pete, murdarie, rupturi, zgarieturi, etc. )

Pasii pe care trebuie sa-i urmati pt retur sau schimbarea produsului, marimii sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in acelasi mod in care l-ati primit, in saculetul sau folia originala.

2. Trimiteti un mail pe contact@ter22.ro cu mentiunea ca aveti un produs de returnat/schimbat iar apoi vom stabili impreuna varianta potrivita si noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram, FanCourier, pentru a stabili detalii referitoare la ridicarea coletului dumnevoastra.

Marian Hrenciuc nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Marian Hrenciuc nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.