Prima pagină » Magazin » Tratament spray uscat, Sebastian Professional, Dark oil Spray, 200ml

Tratament spray uscat, Sebastian Professional, Dark oil Spray, 200ml

SKU: 4064666314433

75,62 lei

Doar 1 rămase în stoc

4 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,4 kg
Brand

Sebastian

Gramaj

200 ml.

Produs

Tratament fără clătire

Recomandat pentru

păr uscat, strălucirea părului, vărfuri uscate

Tip păr

Alb / Cărunt, Gros, Normal, Subțire

Descriere

Tratament spray uscat, Sebastian Professional, Dark oil Spray, 200ml

Descoperă secretul unei coafuri ideale cu Spray-ul Sebastian Professional Dark Oil, 200 ml. Tratament în formă de spray cu ulei de Jojoba și Argan, oferindu-ți un păr matasos și strălucitor. Această formulă ușoară este ideală pentru o retușare rapidă a aspectului părului.

Tratamentul în formă de spray aduce o doză de lux și hidratare fără a încărca părul. Uleiurile de Jojoba și Argan pătrund în firele de păr, conferindu-le o strălucire matasoasă. Este alegerea perfectă pentru un styling impecabil în orice moment.

Utilizare:

Modul de utilizare este simplu și eficient. Distribuie uniform spray-ul pe păr, înainte de a-l usca cu foehnul, pentru a intensifica hidratarea și strălucirea. Poți folosi spray-ul și pe părul uscat pentru o revitalizare rapidă a stylingului.

Spray-ul Sebastian Professional Dark Oil este ideal pentru femeile active care doresc un aspect perfect în fiecare zi. Acesta oferă un tratament rapid și eficient, transformând instant părul obosit într-un păr matasos și strălucitor.

Fiecare pulverizare este o plăcere senzorială, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima aplicare. Alege acest tratament pentru a-ți îmbunătăți rutina de îngrijire a părului și pentru a adăuga o notă de lux fiecărei zile.

Dark Oil Spray de la Sebastian Professional reprezintă aliatul perfect pentru femeile care caută un tratament eficient, ușor de folosit și cu rezultate spectaculoase. Fie că ești acasă, la birou sau în călătorie, acest spray îți va oferi mereu un look proaspăt și strălucitor.

Transformă-ți părul cu ajutorul Spray-ului Sebastian Professional Dark Oil – secretul unui păr matasos și strălucitor într-un flacon de 200 ml. Este răsfățul pe care părul tău îl merită!