Prima pagină » Magazin » Tratament pentru indreptarea parului, Lakme, Tratament Active Aura 02, 1000ml
Crema hidratanta pentru prelungirea bronzului, Australian Gold, Hemp Nation, Sparkling Citrus&Champagne, 535ml Prețul inițial a fost: 220,00 lei.Prețul curent este: 175,00 lei.
Inapoi la produse
Tratament pentru par sensibilizat, Lakme Teknia, Full Defense Treatment, 1000ml Prețul inițial a fost: 282,00 lei.Prețul curent este: 262,00 lei.

Tratament pentru indreptarea parului, Lakme, Tratament Active Aura 02, 1000ml

SKU: 8429421491211

Prețul inițial a fost: 1.650,00 lei.Prețul curent este: 1.464,00 lei.

Doar 1 rămase în stoc

4 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 1,1 kg
Brand

Lakme

Gramaj

1000 ml.

Produs

Tratament pentru îndreptarea părului

Recomandat pentru

efect anti-frizz

,

îndreptarea părului

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament pentru indreptarea parului, Lakme, Tratament Active Aura 02, 1000ml”

Descriere

Tratament activ cu hialuron pentru îndreptare 1000 ml

Tratamentul Active 02 este formulat cu acid hialuronic premium și acizi organici cu pH2.

Este îmbogățit cu extract organic de zahăr pentru sporirea capacității de hidratare a fibrei capilare.

Este un tratament ce reduce buclele și onduleurile pentru un efect extraordinar de îndreptare și netezire și un vizibil efect anti-frizz pentru toate tipurile de păr.

Produsul este activat de căldura oferită de placa de întins (la o temperatură de min 200°C – max 230°C) și modifică temporar structura firului de păr prin slăbirea legăturilor covalente de hidrogen din cheratina fibrei capilare.

Produsul nu acționează asupra legăturilor structurale disulfidice, de aceea rezultatul este unul temporar (aproximativ 4-6 luni).

TRATAMENT DE ÎNDREPTARE

Se efectuează diagnoza părului: colorat sau natural / grad de porozitate / grosime / gradul de ondulare / gradul de electrizare / dacă a suferit anterior tratament cu cheratină sau orice alt tratament de îndreptare.

AURA FAZA 01. Spălați cu Șamponul Micelar Aura 01 (pH alcalin) pentru curățire profundă. Repetați, spumați temeinic și lăsați 3-5 minute pentru a deschide cuticula

USCARE : uscați până la 80% fără a insista prea mult

SECȚIONARE : împărțiți părul în 4 secțiuni

AURA FAZA 02. Aplicați Tratament Active în secțiuni înguste, începând de la ceafă. Distribuiți produsul de la 1 cm de rădăcină spre vârfuri, fără a îndepărta produsul prin pieptănare. Pentru păr foarte creț, vă recomandăm să folosiți un suport de plastic pentru aplicare omogenă a produsului. Lăsați să acționeze 30-30 minute funcție de elasticitatea și calitatea buclelor. 20 minute pentru păr tratat, delicat și poros.

CLĂTIȚI abundent 1-2 minute cu apă călduță

USCAȚI în întregime. În cazul unui păr foarte creț începeți să pieptănați când părul este uscat 80% pentru a întinde puțin părul înainte de folosirea plăcii.

PLACA DE ÎNDREPTAT. În cazul unui păr sănătos, secționați părul ca la primul pas și aplicați placa pe șuvițe înguste (max.0.5cm) la 230°C la un unghi de 90° față de cap. Întindeți de la rădăcină. Număr de treceri : 12-15 la păr natural și rezistent, 10-5 la păr blond, decolorat sau delicat (dacă e cazul puteți proteja părul înainte cu Ulei de Argan)

AURA FAZA 03. Umeziți părul și aplicați un strat uniform de Masca Hialuronică. Lăsați să acționeze 10 minute, limpeziți abundent cu apă. Uscați. Dacă rămâne vreo denivelare în păr, neteziți cu placa.

REZULTAT : păr drept, flexibil, foarte ușor de pieptănat, cu mișcare naturală.

MENȚINERE : 4-6 luni

TRATAMENT DE ÎNDREPTARE ÎN 1 ORĂ

Se efectuează diagnoza părului: colorat sau natural / grad de porozitate / grosime / gradul de ondulare / gradul de electrizare / dacă a suferit anterior tratament cu cheratină sau orice alt tratament de îndreptare.

AURA FAZA 01. Spălați cu Șampon Micelar (pH alcalin) pentru curățire profundă. Repetați, spumați temeinic și lăsați 3-5 minute pentru a deschide cuticula

USCARE : uscați până la 80% fără a insista prea mult

SECȚIONARE : împărțiți părul în 4 secțiuni

AURA FAZA 02. Fără să uscați, aplicați Tratament Active pe șuvițe înguste începând de la ceafă. Lăsați să acționeze 15 minute.

CLĂTIȚI abundent 1-2 minute cu apă călduță.

USCAȚI în întregime.

PLACA DE ÎNDREPTAT. Secționați părul ca la primul pas și aplicați placa pe șuvițe înguste (1-1.5cm) la 230°C la un unghi de 90° față de cap. Întindeți bine de la rădăcină. Număr de treceri : 5 (dacă e cazul puteți proteja părul înainte cu Ulei de Argan)

AURA FAZA 03. Umeziți părul și aplicați un strat uniform de Masca Hialuronică. Lăsați să acționeze 10 minute, limpeziți abundent cu apă. Uscați.

REZULTAT : Păr extraordinar de moale, fără electrizare, control al volumului și bucle destinse

MENȚINERE : 3-4 luni

TRATAMENT INSTANT ANTI-FRIZZ ȘI HIDRATANT PENTRU PĂR ÎNDREPTAT, ONDULAT PERMANENT ȘI CREȚ

Spălați părul cu șampon Bio Argan, Teknia Argan Oil sau Teknia Organic Balance. Clătiți, uscați cu prosopul.

AURA FAZA 02 + AURA FAZA 03. Amestecați 15g de Mască Hialuronică 03 cu 3g de Tratament Active 02. Proporția de amestecare trebuie să fie întotdeauna 5:1. Aplicați uniform amestecul pe păr. Înveliți părul cu un prosop umed fierbinte și lăsați să acționeze 10 minute.

CLĂTIȚI abundent 1-2 minute cu apă călduță.

USCAȚI complet.

REZULTAT : O experiență sublimă de netezire, catifelare și textură a părului.

MENȚINERE : 5-6 spălări