Prima pagină » Magazin » Tratament hidratant pentru par uscat, Sebastian Professional, Dark oil Mask, 500ml

Tratament hidratant pentru par uscat, Sebastian Professional, Dark oil Mask, 500ml

SKU: 4064666102382

175,63 lei

În stoc

5 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,7 kg
Brand

Sebastian

Gramaj

500 ml.

Produs

Mască

Recomandat pentru

păr uscat, strălucirea părului, vărfuri uscate

Tip păr

Alb / Cărunt, Gros, Normal, Subțire

Descriere

Tratament hidratant pentru par uscat, Sebastian Professional, Dark oil Mask, 500ml

Descoperă secretul unui păr desăvârșit cu Dark Oil Mask 500ml de la Sebastian Professional – o mască ușoară și hidratantă. Formula unică hrănește părul în profunzime, fără a-l îngreuna.

Uleiurile prețioase pătrund în firele de păr, restaurându-le vitalitatea și conferindu-le un aspect mătăsos și strălucitor. Această mască aduce o hidratare intensă și face ca părul să fie de până la 3 ori mai moale.

Utilizare:

Modul de utilizare al Dark Oil Mask este simplu și eficient. După șamponare, usucă părul cu prosopul și îndepărtează excesul de apă. Distribuie generos masca prin păr, asigurându-te că acoperi fiecare șuviță.

Lasă masca să acționeze timp de 2-5 minute pentru a permite ingredientelor să pătrundă în profunzimea firului de păr. Clătește bine pentru rezultate optime. Dark Oil Mask nu este doar o mască de păr obișnuită – este o experiență de înfrumusețare cu rezultate vizibile.

Simte cum părul devine mai moale și mai suplu, datorită proprietăților hranitoare ale uleiurilor. Fiecare utilizare a măștii aduce cu sine o doză de lux și strălucire, transformându-ți părul într-un element de atracție.

Dark Oil Mask se potrivește tuturor tipurilor de păr, indiferent de starea acestuia. Alege să îți răsfeți părul cu Dark Oil Mask 500ml de la Sebastian Professional pentru un păr sănătos, strălucitor și mătăsos.

Este mai mult decât o mască – este o experiență de frumusețe pe care vei dori să o repeți și să o împărtășești cu cei din jurul tău.