Prima pagină » Magazin » Senzor inteligent pentru scurgeri de apa, ZigBee, Nous, E4
Senzor inteligent pentru usi si ferestre, ZigBee, Nous, E3 Prețul inițial a fost: 98,00 lei.Prețul curent este: 68,00 lei.
Inapoi la produse
Modul inteligent, Smart WiFi, Switch 1/2, canal 16A, Nous, L10 Prețul inițial a fost: 85,00 lei.Prețul curent este: 68,00 lei.

Senzor inteligent pentru scurgeri de apa, ZigBee, Nous, E4

SKU: 5907772033883

Prețul inițial a fost: 87,00 lei.Prețul curent este: 68,00 lei.

Stoc epuizat

5 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,1 kg
Brand

Nous

Produs

Senzor

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Senzor inteligent pentru scurgeri de apa, ZigBee, Nous, E4”
Specificații tehnice
SETĂRI PRINCIPALE
Marca Nous
Material ABS
Certificat CE, RoSH
SPECIFICAȚII
Dimensiunile dispozitivului 34*41*15mm
Tip baterie Baterie CR2032 / 3V
Capacitatea bateriei 3 ani
Temperatura de Operare -10℃ - +50℃
Greutatea dispozitivului 14,5 g (inclusiv bateria)
Interval de operare WiFi: Max 30 de metri (zonă goală)
Evaluare IP IP66
REŢEA
Standard de comunicare WiFi IEEE 802.15.4
Protocol Zigbee3.0
Cerințe de sistem Android 4.0 sau o versiune ulterioară, IOS 8.0 sau o versiune ulterioară
Control de pe un smartphone Aplicație: Nous Smart Home
Instrucțiuni de instalare

Veți avea nevoie de aplicația Nous Smart Home. Scanați codul QR sau descărcați-l de pe linkul direct

 

Aflați despre senzorul de scurgeri

Buton (Ascunde)
Resetați sau intrați în modul de configurare: apăsați și mențineți apăsat butonul timp de 5 secunde până când LED-ul albastru clipește, dispozitivul va intra în modul de configurare

LED-ul
clipește: dispozitivul intră în modul de configurare a rețelei Zigbee (se pregătește pentru conectarea gateway-ului) OPRIT: dispozitivul este în starea de așteptare

Ghid de Instalare Rapida

Notă: Vă rugăm să vă asigurați că gateway-ul este adăugat și
online înainte de următorul pas

  • (Dacă ați instalat NOUS Smart Home pe telefonul dvs. mobil, mergeți la pasul 2) Scanați codul QR sau căutați NOUS Smart Home în APP Store sau Google Play pentru a instala APP (noul utilizator trebuie să înregistreze mai întâi contul).
  • Deschideți aplicația NOUS Smart Home, pe pagina de pornire smart gateway, faceți clic pe: Zigbee Smart Gateway

 

  • Scoateți foaia de izolație și apăsați butonul de resetare timp de 5 secunde, până când LED-ul albastru clipește, apoi faceți clic pe „LED-ul deja intermitent” în aplicație.

  • Așteptând câteva secunde, puteți vedea că acest dispozitiv este afișat și îl puteți redenumi.

  • Instalați senzorul la locul de care aveți nevoie

Descriere

Senzor inteligent pentru scurgeri de apa, ZigBee, Nous, E4

Căutați un senzor inteligent de scurgeri de apă care să vă protejeze casa de deteriorarea apei și să vă avertizeze instantaneu pe telefon sau asistent vocal? Dacă da, s-ar putea să fiți interesat de NOUS E4 ZigBee Smart Water Leakage Sensor, un dispozitiv wireless care poate detecta apa și poate trimite un semnal către telefonul dvs. sau poate activa automatizarea.

Senzorul inteligent pentru scurgeri de apă NOUS E4 ZigBee este mic și ușor și poate fi plasat oriunde în casa dvs. unde ar putea apărea scurgeri de apă, cum ar fi sub chiuvetă, lângă mașina de spălat sau în baie. Funcționează cu aplicația NOUS Smart și aplicația Tuya Smart Life, precum și cu asistenții vocali Google Home și Alexa, dar mai întâi trebuie să îl conectați la un gateway NOUS E1 sau NOUS E7.

Zigbee este o tehnologie wireless pentru casă inteligentă care permite dispozitivelor să comunice între ele într-o rețea mesh. Zigbee este unul dintre cele mai bune protocoale pentru casa inteligentă deoarece are mai multe avantaje față de Wi-Fi sau Bluetooth. Unele dintre aceste avantaje sunt:

– Zigbee utilizează mai puțină energie decât Wi-Fi sau Bluetooth, ceea ce înseamnă că dispozitivele Zigbee pot funcționa cu baterii ani de zile fără a fi nevoie să fie înlocuite sau reîncărcate.

– Zigbee poate acoperi distanțe și zone mari, deoarece fiecare dispozitiv acționează ca un repetor (nu dispozitive alimentate cu baterie) și extinde raza de acțiune a rețelei. Zigbee poate atinge până la 100 de metri în interior și 300 de metri în exterior.

– Zigbee este compatibil cu multe mărci și produse, deoarece este susținut de peste 400 de firme de tehnologie care fac parte din Alianța Zigbee. Dispozitivele Zigbee pot lucra împreună cu asistenți vocali precum Alexa, Google Assistant și Siri, printr-un hub compatibil pentru casă inteligentă.

– Zigbee este sigur și de încredere, deoarece folosește criptarea și autentificarea pentru a proteja datele transmise între dispozitive. Zigbee operează și pe banda de 2,4 GHz, care este mai puțin aglomerată decât banda de 5 GHz folosită de Wi-Fi.

– Zigbee poate funcționa fără cloud, folosind ZHA sau Zigbee2mqtt pentru conectarea la Home Assistant și pentru conectarea la dispozitive de alte mărci.

– Gateway-urile Zigbee pot stoca automatizările și scenariile salvate la nivel local, iar acestea pot funcționa chiar și atunci când nu există conexiune la internet.

Senzorul inteligent de scurgeri de apă NOUS E4 ZigBee acceptă și conectarea la Home Assistant prin zigbee2mqtt, ceea ce vă permite să utilizați dispozitivul fără cloud. Acest lucru vă oferă mai mult control și confidențialitate asupra dispozitivelor și datelor de acasă inteligente.

Senzorul inteligent pentru scurgeri de apă NOUS E4 ZigBee este unul dintre senzorii inteligenți pentru scurgeri de apă, pe care îi oferim la NOUS. Avem o gamă de dispozitive pentru casă inteligentă pentru Alexa, Google Home și Home Assistant, care vă pot face casa inteligentă mai convenabilă, confortabilă și mai sigură.

Oferim transport gratuit și o garanție de 2 ani pentru senzorul inteligent de scurgeri de apă NOUS E4 ZigBee, precum și pentru toate gadgeturile noastre inteligente pentru casă. Comandă-l pe al tău astăzi și bucură-te de beneficiile unui senzor inteligent de apă în casa ta inteligentă!