Prima pagină » Magazin » Priza Smart WiFi cu monitorizare a consumului de energie, Nous, A1Z, ZigBee, 4 buc.

Priza Smart WiFi cu monitorizare a consumului de energie, Nous, A1Z, ZigBee, 4 buc.

SKU: 5907772033531

235,29 lei

Stoc epuizat

4 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,5 kg
Brand

Nous

Produs

Priză

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Priza Smart WiFi cu monitorizare a consumului de energie, Nous, A1Z, ZigBee, 4 buc.”
Specificații tehnice
SETĂRI PRINCIPALE
Compatibilitate Este necesar gateway-ul ZigBee E1
Marca Nous
Culoare alb
Material PC/ABS (V0)
Caracteristici speciale Monitorizarea energiei
Certificat CE, RoHS
Energie electrică 3680W
SPECIFICAȚII
Dimensiunile dispozitivului 46x46x72mm
Capacitate maximă 16A
Temperatura de Operare 0°C - 40°C (32°F - 104°F)
Gama de tensiune de operare 110-230V 50/60Hz
Nivel de protecție împotriva umezelii IP20
Consumul de energie în standby: 0,5W
REŢEA
Protocol ZigBee 3.0
Compatibilitate cu asistenții vocali Amazon Alexa, Google Home
Control de pe un smartphone APP: NOUS Smart Home
Cerințe de sistem iOS 8 sau Android 4.4 sau o versiune ulterioară
Standard de comunicare IEEE802.15.4
ALTE
garanție 24 de luni
Accesorii Priză, manual de utilizare, ambalaj
Instrucțiuni de instalare

Veți avea nevoie de aplicația Nous Smart Home. Scanați codul QR sau descărcați-l de pe linkul direct

și veți avea nevoie de Nous E1 sau alt Gateway/Hub ZigBee compatibil Tuya

Cum să adăugați dispozitivul la aplicația Nous Smart

 1. Conectați dispozitivul (ZigBee Hub trebuie să fie deja conectat la aplicație)
 2. Asigurați-vă că indicatorul clipește rapid (dacă nu, țineți apăsat butonul de pornire timp de 5 secunde până când începe să clipească rapid)
 3. Activați Bluetooth și Locația pe telefon (temporar)
 4. Deschideți aplicația Nous Smart
 5. Apăsați + și Adăugați dispozitiv
 6. Autoscan va apărea și vă va sugera să adăugați un dispozitiv nou
 7. Confirmați conexiunea și datele rețelei WiFi
 8. Începeți împerecherea
 9. După finalizarea împerecherii, puteți redenumi dispozitivul dacă doriți și este gata de utilizare
 10. Dacă scanarea automată nu vede dispozitivul dvs., îl puteți alege manual din listă și puteți trece la conectare de la pasul numărul 7.

 

 

Cum să vă conectați dispozitivul la Alexa

 1. Trebuie să aveți aplicația Alexa pe smartphone-ul dvs
 2. Accesați setări și apăsați „Îndemânare și jocuri”
 3. Căutați competența Nous Smart Home
 4. Activează-l
 5. Conectați-vă contul Nous cu Alexa
 6. Cereți-i lui Alexa să descopere dispozitive noi

connection_to_alexa_1 connection_to_alexa_2

Cum să vă conectați dispozitivul la Google Home

 1. Trebuie să aveți aplicația Google Home pe smartphone
 2. Accesați setările de acasă și apăsați „funcționează cu Google”
 3. Căutați Nous Smart Home
 4. Conectați contul cu Google Home
 5. Toate dispozitivele din aplicația Nous Smart vor apărea în Google Home după sincronizare

connection_to_googlehome_1 connection_to_googlehome_2

 

Cum să deconectați și să ștergeți toate datele

cum_se_deconectează_și_șterge_toate_datele

Descriere

Priza Smart WiFi cu monitorizare a consumului de energie, Nous, ZigBee, A1Z, 4 buc.

Dacă sunteți în căutarea unor dispozitive inteligente de acasă care vă pot face viața mai ușoară și mai convenabilă, ar trebui să verificați Smart ZigBee Socket NOUS A1Z. Această priză inteligentă este un dispozitiv versatil și puternic care vă permite să vă controlați și să vă monitorizați aparatele electrice de oriunde cu ajutorul smartphone-ului sau al asistentului vocal. Puteți porni/opri lampa, aparatul de cafea, ventilatorul, încălzitorul sau orice alt dispozitiv care se conectează la o priză de perete printr-o simplă atingere sau comandă vocală. De asemenea, puteți seta programe și cronometre pentru a vă automatiza dispozitivele în funcție de rutina sau preferințele dvs. zilnice.

Veți avea nevoie de gateway ZigBee inteligente Nous E1 sau Nous E7 pentru ca acest dispozitiv să funcționeze în casa dvs. inteligentă.

 

Zigbee este o tehnologie wireless pentru casă inteligentă care permite dispozitivelor să comunice între ele într-o rețea mesh. Zigbee este unul dintre cele mai bune protocoale pentru casa inteligentă deoarece are mai multe avantaje față de Wi-Fi sau Bluetooth. Unele dintre aceste avantaje sunt:

 

– Zigbee utilizează mai puțină energie decât Wi-Fi sau Bluetooth, ceea ce înseamnă că dispozitivele Zigbee pot funcționa cu baterii ani de zile fără a fi nevoie să fie înlocuite sau reîncărcate.

– Zigbee poate acoperi distanțe și zone mari, deoarece fiecare dispozitiv acționează ca un repetor (nu dispozitive alimentate cu baterie) și extinde raza de acțiune a rețelei. Zigbee poate atinge până la 100 de metri în interior și 300 de metri în exterior.

– Zigbee este compatibil cu multe mărci și produse, deoarece este susținut de peste 400 de firme de tehnologie care fac parte din Alianța Zigbee. Dispozitivele Zigbee pot lucra împreună cu asistenți vocali precum Alexa, Google Assistant și Siri, printr-un hub compatibil pentru casă inteligentă.

– Zigbee este sigur și de încredere, deoarece folosește criptarea și autentificarea pentru a proteja datele transmise între dispozitive. Zigbee operează și pe banda de 2,4 GHz, care este mai puțin aglomerată decât banda de 5 GHz folosită de Wi-Fi.

– Zigbee poate funcționa fără cloud, folosind ZHA sau Zigbee2mqtt pentru conectarea la Home Assistant și pentru conectarea la dispozitive de alte mărci.

– Gateway-urile Zigbee pot stoca automatizările și scenariile salvate la nivel local, iar acestea pot funcționa chiar și atunci când nu există conexiune la internet.

 

Dar asta nu este tot. Priza Smart ZigBee NOUS A1Z are, de asemenea, o funcție de monitorizare a energiei care vă permite să urmăriți consumul de energie al dispozitivelor dvs. în timp real și să vizualizați datele istorice din aplicația dvs. Puteți vedea consumul de energie și câtă energie folosește fiecare dispozitiv și cât vă costă pe lună. De asemenea, puteți seta limite și alerte pentru a evita supraîncărcarea sau risipa de energie. Cu această priză inteligentă, puteți economisi bani și reduce amprenta de carbon, în timp ce vă bucurați de comoditatea și confortul tehnologiei smart home.

 

Priza Smart ZigBee NOUS A1Z este compatibilă cu Alexa și Google Assistant, astfel încât să vă puteți folosi vocea pentru a vă controla dispozitivele fără mâini. De asemenea, îl puteți integra cu alte produse pentru casă inteligentă de la NOUS, cum ar fi becuri inteligente, camere, senzori și multe altele. NOUS este un brand lider în soluții de casă inteligentă care oferă produse inovatoare și fiabile care funcționează perfect împreună pentru a crea un ecosistem de casă inteligentă. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți dormitorul, bucătăria, camera de zi sau orice alt spațiu din casa dvs., puteți găsi dispozitivele inteligente și gadgeturile potrivite de la NOUS pentru a se potrivi nevoilor și stilului dvs.

Priza Smart ZigBee NOUS A1Z este ușor de instalat și utilizat. Trebuie doar să-l conectați la orice priză standard de perete, să descărcați aplicația Nous smart sau aplicația Tuya Smart pe telefon și să o conectați la rețeaua dvs. wifi. Nu este necesar hub sau abonament. Puteți începe apoi să controlați și să vă monitorizați dispozitivele de oriunde cu telefonul sau vocea. De asemenea, puteți partaja accesul cu membrii familiei sau prietenii pentru un plus de confort și securitate.

Priza Smart ZigBee NOUS A1Z este mai mult decât o priză inteligentă. Este un accesoriu inteligent pentru casa care iti poate transforma aparatele electrice obisnuite in unele inteligente. Este un dispozitiv inteligent pentru casă, care vă poate ajuta să economisiți energie, bani și timp, îmbunătățind în același timp confortul și siguranța. De asemenea, vă poate proteja dispozitivele de supratensiune și vă poate proteja casa de potențiale incendii, deoarece este fabricată din materiale rezistente la foc.

Este un gadget inteligent pentru acasă care vă poate face casa inteligentă mai inteligentă, conectată, convenabilă și mai economisită. Dacă sunteți în căutarea unei prize inteligente cu monitorizare a energiei care funcționează cu Alexa și Google Assistant, nu căutați mai departe decât Smart ZigBee Socket NOUS A1Z.

Funcția de monitorizare a consumului

Nous A1Z Smart Socket are opțiuni largi de gestionare a energiei. În aplicația Nous Smart Home puteți vedea tensiunea curentă, amperajul și curentul și puterea totală. De asemenea, puteți vedea jurnalul de consum pentru fiecare lună și zi.

Priza este controlată de aplicația NOUS Smart Home, astfel încât aveți posibilitatea de a accesa aparatele electrice conectate de oriunde și oricând, doar folosind aplicația preinstalată de pe smartphone.

Priza inteligentă NOUS A1Z poate fi controlată nu numai de aplicație, ci și cu vocea ta. Conectați aplicația Nous Smart Home la Аmazon Аlexа sau Google Home și faceți ca noua tehnologie să funcționeze pe dvs. Controlează-ți toate dispozitivele cu mâinile libere.

Tehnologiile moderne lucrează pentru confortul tău, așa că datorită prizei NOUS Smart WIFI A1Z , un climat confortabil și confort vor fi în casa ta, în ciuda vremii din afara ferestrei. Porniți încălzitorul iarna și aerul condiționat vara, porniți umidificatorul și încălziți apa pentru baie. Și toate acestea – doar câteva atingeri în aplicația de pe smartphone-ul tău în drum spre casă!

Siguranță

Cu priza inteligentă Nous A1Z puteți controla pornirea/oprirea manual sau în modul automat.

Nu vă mai faceți griji că ați uitat să opriți ceva. Toate dispozitivele pot fi pornite/oprite în timp exact prin setarea unui cronometru sau a unui program. De asemenea, puteți opri manual orice dispozitiv din orice loc de pe Pământ, astfel încât casa și călătoria dvs. să fie în siguranță.

Confortul casei sub controlul tehnologiei

Priza inteligentă Nous A1Z vă permite să creați programe pentru electronicele conectate pe baza rutinelor dvs. zilnice. Pornirea și oprirea dispozitivelor la ora programată poate economisi energie și timp. Treziți-vă cu cafea fierbinte sau programați priza inteligentă pentru a vă porni umidificatorul. Mult confort pentru tine și familia ta