Prima pagină » Magazin » Oja semipermanenta, Opi, GC Orange You a Rock Star, 15ml
Oja semipermanenta, Opi, GC 15 Minutes of Flame, 15ml Prețul inițial a fost: 175,00 lei.Prețul curent este: 99,99 lei.
Inapoi la produse
Lac de unghii cu efect de gel, Opi, IS Taupe-less Beach, 15ml Prețul inițial a fost: 68,00 lei.Prețul curent este: 58,00 lei.

Oja semipermanenta, Opi, GC Orange You a Rock Star, 15ml

SKU: 3614227144774

Prețul inițial a fost: 170,00 lei.Prețul curent este: 110,00 lei.

În stoc

5 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,1 kg
Brand

Opi

Produs

ojă semi-permanentă

Gramaj

15 ml.

Recomandat pentru

manichiură / pedichiură

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oja semipermanenta, Opi, GC Orange You a Rock Star, 15ml”

Descriere

Oja semipermanenta, Opi, GC Orange You a Rock Star, 15ml

Lasă-ți artistul interior să strălucească cu această nuanță veselă. OPI GelColor este oja cu gel de la OPI care rămâne strălucitoare și rezistentă la cioburi timp de 3 săptămâni. Oja cu gel se întărește în 30 de secunde sub OPI Dual Cure UV/LED Light. Disponibil numai pentru tehnicienii profesioniști de unghii. Produs in SUA.

Beneficii.

Până la 3 săptămâni de purtare intensă cu strălucire și culoare care rămâne adevărată. Îndepărtarea prin înmuiere. Se întărește complet în 30 de secunde sub OPI Dual Cure UV/LED Light, astfel încât unghiile tale să fie 100% uscate și rezistente la pete imediat după serviciul de manichiură cu gel. Timp de service rapid. Senzație ușoară pe degete.

Cum se utilizeaza.

Pregătiți corect unghia și cuticula pentru o aderență optimă, apoi aplicați un strat de agent de echilibrare a pH-ului Bond-Aid. Agitați puternic GelColor Base Coat apoi aplicați un strat subțire. Acoperiți marginea liberă pentru a preveni ciobirea Întăriți 30 de secunde în lumina LED. Agitați oja cu gel nuanța la alegere pentru a amesteca bine pigmentul, acest lucru va permite aplicarea uniformă a culorii și va evita petecul. Aplicați un strat foarte subțire de culoare și întăriți timp de 30 de secunde în lumina LED.

Aplicați un al doilea strat foarte subțire de lac de unghii cu gel. Acoperiți din nou marginea liberă. Al doilea strat va oferi o adevărată valoare a culorii. Întăriți 30 de secunde în lumina LED. Agitați GelColor Top Coat energic timp de 1 minut pentru a se amesteca bine. Aplicați un strat foarte subțire și acoperiți marginea liberă pentru a sigila culoarea. Întăriți 30 de secunde în lumina LED.

Indepartarea ojei semipermanente.

Se pileste usor suprafata unghiei pe care a fost aplicat gelul. Se pune pe fiecare unghie cate o discheta de vata imbibata in solutia de indepartare a gelului, iar peste se pune o folie de aluminiu. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute. Se indeparteaza usor lacul de unghii cu un betisor din lemn sau un instrument pentru cuticule. Se pileste usor suprafata unghiei.

OPI este un distribuitor profesionist lider al unei serii de produse, cum ar fi; îngrijirea mâinilor, îngrijirea unghiilor și îngrijirea pielii. Un brand de încredere și de înaltă calitate, care este vândut în toată lumea în peste 103 țări, acestea se extind mereu. Popular în toată lumea pentru eliberarea nuanțelor care țin pasul cu tendințele cheie. În medie, OPI vinde peste 55.000.000 de sticle de lacuri și tratamente pentru unghii în fiecare an – ceea ce dovedește fiabilitatea lor și cât de ridicate sunt în cerere. OPI sunt lăudate în mod constant pentru produsele lor de înaltă calitate și au acces la facilitățile de cercetare, ceea ce le permite să fie la curent cu noile formule. Acest lucru asigură calitatea produselor lor în continuă îmbunătățire și îmbunătățire – menținerea clienților OPI la zi!