Prima pagină » Magazin » Lampa pentru oja semipermanenta, Opi, Star Light Led Lamp 3.0, 220V

Lampa pentru oja semipermanenta, Opi, Star Light Led Lamp 3.0, 220V

SKU: 4064665018417

1.679,83 lei

În stoc

2 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa pentru oja semipermanenta, Opi, Star Light Led Lamp 3.0, 220V”

Descriere

Lampa pentru oja semipermanenta, Opi, Star Light Led Lamp 3.0, 220V

Descrire.

Conceput pentru culorile tale preferate de gel, detalii de setare pentru arta unghiilor și geluri de sculptare. Ieșirea uniformă a luminii și interiorul cu oglindă asigură o întărire uniformă pentru toate cele 5 degete de la mâini și de la picioare. Proiectat ergonomic și testat în colaborare cu profesioniști de unghii din întreaga lume.

Realizată pentru întărirea GelColor, modelarea gelurilor și detalii pentru arta unghiilor, această lampă LED oferă o putere de lumină uniformă. Interiorul cu oglindă asigură o întărire uniformă pentru toate cele 5 degete de la mâini și de la picioare.

Proiectată ergonomic și testată în colaborare cu profesioniști de unghii, această lampă oferă rezultate impresionante.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Mod manual/auto cu senzor manual pentru activarea temporizatorului prestabilit – Picioare din cauciuc pentru stabilitate – Rezistent la deteriorarea funcțională după căderi accidentale – Construcție robustă realizată cu 58% metal și 25% polimer OPI Resist – Rezistent la acetonă – Exterior gri nu va arăta praful sau murdăria de unghii.

UTILIZARE

Placa plată ghidează mâna către o poziție corectă pentru o întărire de precizie. Când clienții introduc o mână, ar trebui să simtă ghidajul opritorului cu 5 degete, care are 4 caneluri pentru degete și un tampon pentru plasarea degetului mare. Spre deosebire de lămpile mai vechi OPI, opritoarele pentru degete sunt făcute pentru a se amesteca cu suprafața plată a plăcii pentru a se asigura că clienții sunt confortabili.

CURĂȚARE

Între servicii, scoateți placa de mână, spălați și lăsați-o să se usuce. Continuați prin pulverizarea plăcii cu soluție de curățare înregistrată EPA pe ambele părți; apoi, ștergeți-l. Când lampa este deconectată și răcită, ștergeți interiorul și exteriorul cu o cârpă dezinfectantă sau cu soluție de curățare, asigurându-vă că evitați diodele LED. Conceput pentru culorile tale preferate de gel, detalii de setare pentru arta unghiilor și geluri de sculptare. Ieșirea uniformă a luminii și interiorul cu oglindă asigură o întărire uniformă pentru toate cele 5 degete de la mâini și de la picioare.

Proiectat ergonomic și testat în colaborare cu profesioniști de unghii din întreaga lume. Garanție limitată de 2 ani garantată. Disponibil numai pentru tehnicienii profesioniști de unghii. Produs in SUA.

Achizitie separata.

Pentru utilizare lampii cu gel OPI STAR LIGHT este necesar un adaptor pentru SUA ce nu este inclus.