Prima pagină » Magazin » Gateway Smart ZigBee, Nous, E1

Gateway Smart ZigBee, Nous, E1

SKU: 5907772033852

102,52 lei

În stoc

1 persoană se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,2 kg
Brand

Nous

Produs

Hub

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gateway Smart ZigBee, Nous, E1”
Specificații tehnice
SETĂRI PRINCIPALE
Marca Nous
Material ABS
Certificat CE, RoSH
SPECIFICAȚII
Dimensiunile dispozitivului 56*56*23mm
Greutatea dispozitivului 53 g
Temperatura de Operare -10℃ - +50℃
Gama de tensiune de operare MAC90V-250V/EU
Interval de operare WiFI: Max 100 de metri (zonă goală), ZigBee: Max 160 de metri (zonă goală)
REŢEA
Protocol Zigbee 3.0, Bluetooth
Standard de comunicare WiFi IEEE 802.15.4/WiFi, 802.11bgn
Cerințe de sistem Android 4.0 sau o versiune ulterioară, IOS 8.0 sau o versiune ulterioară
Control de pe un smartphone Aplicație: Nous Smart Home
Instrucțiuni de instalare

Veți avea nevoie de aplicația Nous Smart Home. Scanați codul QR sau descărcați-l de pe linkul direct

 

Aflați despre Smart Gateway

Acest gateway inteligent, care adoptă tehnologia Zigbee cu un consum foarte scăzut de energie, poate funcționa cu tipuri de senzori inteligenți și aparate inteligente de casă pentru a construi un sistem de casă inteligentă, iar gateway-ul funcționează ca controler central. Modulul Wi-Fi încorporat acceptă conexiunea directă la rețeaua Wi-Fi de acasă a utilizatorului.

LED Wi-Fi (roșu)
Clipește: gateway-ul intră în modul de configurare wi-fi
OPRIT: Fără conexiune la rețea
PORNIT: Conectat la rețeaua wi-fi

Buton
Resetați sau intrați în modul de configurare Wi-Fi: apăsați și apăsați butonul timp de 5 secunde până când LED-ul roșu clipește, gateway-ul va intra în modul de configurare Wi-fi

LED Zigbee (albastru)
Clipește: gateway-ul intră în
modul de configurare a rețelei Zigbee (se pregătește pentru adăugarea subdispozitivului)
OPRIT: gateway-ul este în starea de așteptare

Ghid de Instalare Rapida

  • (Dacă ați instalat NOUS Smart Home pe telefonul dvs. mobil, mergeți la pasul 2) Scanați codul QR sau căutați NOUS Smart Home în APP Store sau Google Play pentru a instala APP (noul utilizator trebuie să înregistreze mai întâi contul)
  • Conectați telefonul mobil la routerul dvs. Wi-Fi de 2,4 GHz (cu internet) și conectați Smart Gateway la priză.
  • Rulați NOUS Smart Home APP, faceți clic pe „+” în colțul din dreapta sus (selectați Gateway and Others-> Wireless Gateway (zigbee)

  • Apăsați butonul timp de 5 secunde până când LED-ul verde clipește, apoi urmați instrucțiunile din aplicație pentru a conecta gateway-ul inteligent la rețeaua dvs.

  • Așteptând câteva secunde, puteți vedea că gateway-ul este afișat și îl puteți redenumi

  • Apăsați Terminat pentru a finaliza instalarea gateway-ului

Descriere

Gateway Smart ZigBee, Nous, E1

Dacă sunteți în căutarea unui gateway zigbee inteligent pentru acasă care să vă poată conecta și controla toate dispozitivele inteligente, nu căutați mai departe decât Smart ZigBee Gateway NOUS E1. 

Acest gateway inteligent wireless este hub-ul suprem pentru soluțiile dvs. inteligente pentru casă. Poate suporta până la 128 de dispozitive zigbee, cum ar fi senzori inteligenți, lumini, întrerupătoare, prize și multe altele. De asemenea, poate accepta dispozitive bluetooth compatibile cu tuya, oferindu-vă mai multe opțiuni și flexibilitate pentru accesoriile pentru casă inteligentă. 

 

Cu Smart ZigBee Gateway NOUS E1, vă puteți bucura de beneficiile tehnologiilor pentru casă inteligentă, cum ar fi telecomandă, control vocal, automatizare și scenarii. Puteți folosi aplicația pentru smartphone sau asistenții vocali precum Alexa și Google pentru a vă gestiona dispozitivele de acasă inteligente de oriunde. 

De asemenea, puteți crea automatizări și scenarii care se potrivesc stilului și preferințelor dvs. de viață. De exemplu, puteți configura un scenariu de culcare care stinge toate luminile, încuie ușile și scade temperatura cu o singură apăsare sau comandă vocală. 

 

Cea mai bună parte este că Smart ZigBee Gateway NOUS E1 stochează toate automatizările dvs. local, astfel încât acestea să funcționeze chiar dacă internetul este oprit. Smart ZigBee Gateway NOUS E1 este ușor de instalat și utilizat. Are o priză euro convenabilă care se conectează la orice priză. De asemenea, are un design elegant și compact care se îmbină cu orice decor. Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și produselor zigbee tuya de pe piață, astfel încât să vă puteți extinde sistemul de casă inteligentă după cum doriți. 

 

Zigbee este o tehnologie wireless pentru casă inteligentă care permite dispozitivelor să comunice între ele într-o rețea mesh. Zigbee este unul dintre cele mai bune protocoale pentru casa inteligentă deoarece are mai multe avantaje față de Wi-Fi sau Bluetooth. Unele dintre aceste avantaje sunt:

– Zigbee utilizează mai puțină energie decât Wi-Fi sau Bluetooth, ceea ce înseamnă că dispozitivele Zigbee pot funcționa cu baterii ani de zile fără a fi nevoie să fie înlocuite sau reîncărcate.
– Zigbee poate acoperi distanțe și zone mari, deoarece fiecare dispozitiv acționează ca un repetor (nu dispozitive alimentate cu baterie) și extinde raza de acțiune a rețelei. Zigbee poate atinge până la 100 de metri în interior și 300 de metri în exterior.
– Zigbee este compatibil cu multe mărci și produse, deoarece este susținut de peste 400 de firme de tehnologie care fac parte din Alianța Zigbee. Dispozitivele Zigbee pot lucra împreună cu asistenți vocali precum Alexa, Google Assistant și Siri, printr-un hub compatibil pentru casă inteligentă.
– Zigbee este sigur și de încredere, deoarece folosește criptarea și autentificarea pentru a proteja datele transmise între dispozitive. Zigbee operează și pe banda de 2,4 GHz, care este mai puțin aglomerată decât banda de 5 GHz folosită de Wi-Fi.
– Zigbee poate funcționa fără cloud, folosind ZHA sau Zigbee2mqtt pentru conectarea la Home Assistant și pentru conectarea la dispozitive de alte mărci.
– Gateway-urile Zigbee pot stoca automatizările și scenariile salvate la nivel local, iar acestea pot funcționa chiar și atunci când nu există conexiune la internet.

 

Smart ZigBee Gateway NOUS E1 este mai mult decât un simplu hub inteligent. Este un dispozitiv inteligent pentru acasă care funcționează pentru tine și cu tine. Este o casă inteligentă pentru Alexa care vă permite să vă bucurați de confortul și confortul controlului vocal. Este o tehnologie de casă inteligentă care vă sporește securitatea și eficiența energetică. Este un dispozitiv de acasă inteligent Alexa care vă face viața mai ușoară și mai inteligentă. Comandă-l pe al tău astăzi și beneficiază de transport gratuit și 2 ani garanție.