Prima pagină » Magazin » Gateway Smart ZigBee, LAN, Nous, E7
Camera Bullet Exterior, Smart WiFi, 3MP, Nous, W7P Prețul inițial a fost: 252,00 lei.Prețul curent este: 194,00 lei.
Inapoi la produse
Comutator inteligent pentru apa sau gaz, ZigBee, Nous, LZ3 Prețul inițial a fost: 225,00 lei.Prețul curent este: 163,00 lei.

Gateway Smart ZigBee, LAN, Nous, E7

SKU: 5907772033982

Prețul inițial a fost: 225,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

În stoc

2 persoane se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 0,3 kg
Brand

Nous

Produs

Senzor

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gateway Smart ZigBee, LAN, Nous, E7”
Specificații tehnice
SETĂRI PRINCIPALE
Marca Nous
Caracteristici speciale conexiune LAN
Certificat CE, RoHS
SPECIFICAȚII
Dimensiunile dispozitivului 78*78*21mm
Greutatea dispozitivului 110,6 g (inclusiv cablul USB și adaptorul)
Temperatura de Operare -10℃ - +50℃
Voltaj USB 5V (Tip-C)
Interval de operare ZIGBEE: Max 160 de metri (zonă goală), Wifi: Max 100 de metri (zonă goală)
REŢEA
Protocol ZigBee 3.0
Tip de transmisie fără fir ZigBee 3.0 IEEE 802.15.4/WiFi, 802.11bgn
Cerințe de sistem Android 4.0 sau o versiune ulterioară, IOS 8.0 sau o versiune ulterioară
Control de pe un smartphone Aplicație: Nous Smart
Compatibilitate cu asistenții vocali Alexa și Asistentul Google
ALTE
garanție 24 de luni
Instrucțiuni de instalare

Veți avea nevoie de aplicația Nous Smart Home. Scanați codul QR sau descărcați-l de pe linkul direct

 

Aflați despre Smart Gateway

Acest gateway inteligent, care adoptă tehnologia Zigbee cu un consum foarte scăzut de energie, poate funcționa cu tipuri de senzori inteligenți și aparate inteligente de casă pentru a construi un sistem de casă inteligentă, iar gateway-ul funcționează ca controler central.

 

LED de sistem
Roșu: Pornit și nu este conectat la router
Albastru: Pornit și este conectat la router
Clipește (roșu/albastru): Pornit și nu transmite date cu routerul

LED-ul de asociere
stins: gateway-ul nu a fost asociat cu routerul
PORNIT: gateway-ul a fost asociat cu routerul
Clipește: gateway-ul este în modul de asociere cu sub-dispozitivul său

Alimentare
USB 5V (Tip-C)

Port Ethernet
Conectați-vă la router cu cablu LAN

Buton Apăsare
lungă: apăsați și mențineți apăsat butonul timp de 5 secunde,
gateway-ul intră în modul de asociere cu routerul
Apăsare scurtă: gateway-ul intră în modul adăugare sub-dispozitiv

 

Ghid de Instalare Rapida

 

  • (Dacă ați instalat NOUS Smart Home pe telefonul dvs. mobil, mergeți la pasul 3) Scanați codul QR sau căutați NOUS Smart Home în APP Store sau Google Play pentru a instala APP (noul utilizator trebuie să înregistreze mai întâi contul)
  • Conectați telefonul mobil la routerul dvs. Wi-Fi de 2,4 GHz (cu internet).
  • Conectați-l la router sau comutator (care se află în aceeași rețea cu telefonul dvs.) prin cablu LAN.

  • Rulați NOUS Smart Home APP, faceți clic pe „+” în colțul din dreapta sus (selectați Gateway and Others-> Wireless Gateway (zigbee)

  • Apăsați butonul timp de 5 secunde până când LED-ul roșu clipește, apoi urmați instrucțiunile din aplicație pentru a conecta gateway-ul inteligent la rețeaua dvs.

  • Așteptând câteva secunde, puteți vedea că gateway-ul este afișat și îl puteți redenumi

  • Apăsați Terminat pentru a finaliza instalarea gateway-ului

Descriere

Gateway Smart ZigBee, LAN, Nous, E7

Dacă sunteți în căutarea unui gateway zigbee inteligent pentru acasă care să vă poată conecta toate dispozitivele și gadgeturile inteligente la internet și asistenți vocali, nu căutați mai departe decât Smart ZigBee LAN Gateway NOUS E7. Acest hub inteligent este componenta esențială a soluției pentru casă inteligentă, deoarece vă permite să controlați și să automatizați dispozitivele zigbee de oriunde și oricând.

Smart ZigBee LAN Gateway NOUS E7 este ușor de configurat și utilizat. Se conectează la router printr-un cablu LAN, care oferă o conexiune mai sigură și mai stabilă decât Wi-Fi. Poate suporta până la 128 de dispozitive zigbee, cum ar fi senzori inteligenți, lumini, întrerupătoare, prize și multe altele, astfel încât să vă puteți bucura de confortul gadgeturilor inteligente fără fir pentru casa dvs.

 

Cu Smart ZigBee LAN Gateway NOUS E7, puteți accesa și controla dispozitivele dvs. inteligente de acasă cu smartphone-ul sau tableta. De asemenea, puteți utiliza comenzi vocale cu Alexa sau Google Assistant pentru a vă ușura viața. Puteți crea scene și automatizări pentru ca casa dvs. inteligentă să funcționeze pentru dvs. De exemplu, puteți seta luminile din dormitor să se aprindă când vă treziți sau aparatele din bucătărie să se stingă când ieșiți din casă. Cea mai bună parte este că toate automatizările dvs. sunt stocate în hub-ul inteligent, astfel încât acestea vor funcționa chiar dacă internetul este oprit.

 

Smart ZigBee LAN Gateway NOUS E7 are un design elegant și compact care se îmbină cu orice decor. Are o conexiune convenabilă de alimentare de tip C și este inclus un adaptor. Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la priză și ești gata. Este compatibil cu majoritatea produselor și accesoriilor tuya zigbee de la diferite mărci, astfel încât să vă puteți extinde sistemul de casă inteligentă după cum doriți.

 

Zigbee este o tehnologie wireless pentru casă inteligentă care permite dispozitivelor să comunice între ele într-o rețea mesh. Zigbee este unul dintre cele mai bune protocoale pentru casa inteligentă deoarece are mai multe avantaje față de Wi-Fi sau Bluetooth. Unele dintre aceste avantaje sunt:

– Zigbee utilizează mai puțină energie decât Wi-Fi sau Bluetooth, ceea ce înseamnă că dispozitivele Zigbee pot funcționa cu baterii ani de zile fără a fi nevoie să fie înlocuite sau reîncărcate.
– Zigbee poate acoperi distanțe și zone mari, deoarece fiecare dispozitiv acționează ca un repetor (nu dispozitive alimentate cu baterie) și extinde raza de acțiune a rețelei. Zigbee poate atinge până la 100 de metri în interior și 300 de metri în exterior.
– Zigbee este compatibil cu multe mărci și produse, deoarece este susținut de peste 400 de firme de tehnologie care fac parte din Alianța Zigbee. Dispozitivele Zigbee pot lucra împreună cu asistenți vocali precum Alexa, Google Assistant și Siri, printr-un hub compatibil pentru casă inteligentă.
– Zigbee este sigur și de încredere, deoarece folosește criptarea și autentificarea pentru a proteja datele transmise între dispozitive. Zigbee operează și pe banda de 2,4 GHz, care este mai puțin aglomerată decât banda de 5 GHz folosită de Wi-Fi.
– Zigbee poate funcționa fără cloud, folosind ZHA sau Zigbee2mqtt pentru conectarea la Home Assistant și pentru conectarea la dispozitive de alte mărci.
– Gateway-urile Zigbee pot stoca automatizările și scenariile salvate la nivel local, iar acestea pot funcționa chiar și atunci când nu există conexiune la internet.

 

Smart ZigBee LAN Gateway NOUS E7 este cel mai bun dispozitiv smart home pentru oricine dorește să se bucure de beneficiile tehnologiilor smart home. Oferim transport gratuit și o garanție de 2 ani pentru clienții noștri.

Smart Gateway este inima sistemului inteligent Nous, comunică prin protocolul ZigBee și Wi-Fi 2.4GHz, care este compatibil cu iOS, Android, Amazon Alexa, Google Assistant. Datorită acesteia, puteți folosi toate funcțiile casei dvs. inteligente fără restricții. Sistemul este construit pe tehnologia ZigBee dovedită, care reprezintă cea mai avansată soluție în domeniul casei inteligente. Este proiectat în așa fel încât să poată conecta în viitor toate dispozitivele electronice de acasă într-un complex ușor de operat. Echipat cu un conector RJ-45.

Proprietăți:

– LAN RJ-45

– Dimensiuni 78x78x21mm

– Greutate 110,6 g (inclusiv cablu USB și adaptor)

– Temperatura de funcționare -10℃ – +50℃

– Tensiune USB 5V (Tip-C)

– Raza de operare ZIGBEE: Max 160 de metri (zonă goală), Wifi: Max 100 de metri (zonă goală)

– Protocol ZigBee 3.0

– Tip transmisie wireless ZigBee 3.0 IEEE 802.15.4/WiFi, 802.11bgn

– Cerințe de sistem Android 4.0 sau mai mare, IOS 8.0 sau o versiune ulterioară

– Control din aplicația pentru smartphone: Nous Smart

– Compatibilitate cu asistenții vocali Alexa și Google Assistant