Prima pagină » Magazin » Bandă transportoare electrică, Siku 2466
Separatoare degete pedichiura, Opi, 1 pereche Prețul inițial a fost: 10,00 lei.Prețul curent este: 7,00 lei.
Inapoi la produse
Garaj din lemn pentru tractoarele Siku 1:32, Kids Globe Farming Prețul inițial a fost: 567,00 lei.Prețul curent este: 299,00 lei.

Bandă transportoare electrică, Siku 2466

SKU: 4006874024667

Prețul inițial a fost: 544,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.

În stoc

1 persoană se uită la acest produs acum !

Fast Shipping

Carrier information

20k products

Payment methods

24/7 Support

Unlimited help desk

2-day Delivery

Track or off orders

Informații suplimentare
Greutate 1 kg
Brand

Siku

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bandă transportoare electrică, Siku 2466”

Descriere

Bandă transportoare electrică, Siku 2466

Cu noua bandă transportoare, acţionată electric, activităţile de încărcare la ferma copiilor devin o adevărată plăcere. Banda transportoare alimentată cu baterii (2x baterii AAA) este activată printr-un simplu comutator pornit/oprit.

Materialul este transportat doar într-o singură direcție departe de buncăr, în sus sau înapoi (în funcție de unghiul benzii). Datorită posibilității de reglare a unghiului, este posibilă configurarea unei secțiuni de bandă transportoare folosind mai multe benzi transportoare amplasate una în spatele celeilalte. Cureaua este umplută printr-o pâlnie în care poate fi aruncat materialul din remorcile SIKU.

Pâlnia și șasiul cu o singură axă cu bară de remorcare sunt realizate din metal. Cadrul din jurul benzii transportoare este din plastic. Banda transportoare poate fi plasată în poziție orizontală pentru transport. Cu bara de tracțiune, acesta poate fi acum atașat la orice tractor SIKU și transportat într-o nouă locație.

Atenție! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni. Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care ar putea fi înghițite.