Coșul meu

0 produse
Transport gratuit
Retur
Ambalaj cadou

Categorii

Prima pagină Articole

Articole

Un Milk Shake dulce...pentru parul tau

Produsele profesionale de ingrijire a parului Milk Shake folosesc puterea naturii, pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenti si cele ale saloanelor profesionale. Produsele Milk Shake contin o combinatie unica de proteine din lapte si extracte de fructe, pentru a-i asigura parului hidratarea, regenerarea si forte noi.
Brandul Milk Shake ofera o gama completa de produse de calitate, care vor deveni preferatele dumneavoastra pentru a imbunatati si a mentine frumusetea naturala a parului. Linia unica de produse Milk Shake a fost lansata de dinamicul brand italian z.one, fondat in 1999 de stilistul profesionist Ivano Panzeri.
Gama Milk Shake pentru ingrijirea parului este dezvoltata in laboratoarele proprii, care lucreaza in stransa colaborare cu renumite universitati tehnice din Italia si din SUA. Gama Milk Shake pentru ingrijirea parului este un hit, nu numai in Italia, ci si in multe alte tari, din intreaga lume. In plus, toate produsele sunt ecologice.

Citește în continuare →

Men are not Women !

SEB MAN provoacă bărbații în toată complexitatea lor, îi ajută să își îmbrățișeze toate rolurile diferite pe care le joacă

Citește în continuare →

Te-ai săturat să îți cadă părul și să tot aduni fire de păr de prin casă și de pe haine?

 

 
Citește în continuare →

Cum să îți răsfeți mâinile și picioarele cu un tratament inovator

Mâinile și picioarele noastre sunt atât de importante și, din păcate, de prea puține ori le oferim atenția necesară. Ce poate fi mai relaxant decât o manichiură sau o pedichiura SPA, unde să te răsfeți printr-o hidratare corespunzătoare și un masaj prelungit cu acupresură pentru reducerea stresului și eliberarea tensiunii? 

 

Citește în continuare →

Mexico City Colection 2020

Noua colecție de la OPI este acum disponibilă pentru comenzi pe Eclat.ro !

Citește în continuare →

Ceara braziliană sau ceara liposolubilă ?

Epilarea cu ceară este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de părul nedorit pentru o perioadă mai lungă de timp. Există mai multe categorii de ceară şi este important să ştii pe care o alegi. 

 

Citește în continuare →

GHD - Good Hair Day

Ghd si-a propus sa ofere putere femeii, in fiecare zi, in fiecare moment, sa o sustina in a-si atinge obiectivele cu incredere si curaj. Si cum reuseste acest lucru? ghd ii ofera femeii toate instrumentele de care ea are nevoie astfel incat sa fie frumoasa, sa se simta frumoasa si plina de incredere pentru a putea realiza orice isi doreste, oricand isi doreste si oriunde isi doreste.

Citește în continuare →

OPI - nevoie sau dependență ?

OPI a împânzit lumea întreagă cu ojele lor, fiind cele mai cunoscute produse pentru colorarea unghiilor. Și-au câștigat popularitatea prin calitatea produselor, dar s-au și ținut de treabă și mereu lansează colecții noi. Multe femei sunt dependente de lacurile de unghii OPI, cărora le-au devenit fidele, chiar dacă mulți consumatori afirmă că acestea au prețuri destul de mari. 

Citește în continuare →

Uleiul de păr - VELVET OIL

Londa Professional deține în portofoliul său Velvet Oil, un ulei de păr cu o formulă ușoară, îmbogățită cu ulei de argan. Formula luxoasă revigorează instantaneu părul fără a-l încărca. Velvet Oil se absoarbe rapid în păr ajutând la repararea și restructurarea cuticulei, dezvăluind instantaneu un păr cu un aspect sănătos.
Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»

OFERTA SĂPTĂMÂNII