Coșul meu

0 produse
Transport gratuit
Retur
Ambalaj cadou

Categorii

Vezi toate articolele

Te-ai săturat să îți cadă părul și să tot aduni fire de păr de prin casă și de pe haine?

Brandul american Nioxin a fost fondat in 1987 de catre Eva Graham Nioxin , care, la scurt timp dupa ce a dat nastere primului ei copil, a inceput sa se confrunte cu probleme ale caderii parului. Astfel, a devenit interesata de posibilele tratamente impotriva alopeciei. Colaborand cu experti in domeniu si dermatologisti, aceasta a reusit sa dezvolte noi produse care combat caderea parului. Pana atunci, cei care se confruntau cu astfel de probleme, aveau prea putine optiuni. Si nu a luat mult timp pentru ca laboratoarele de cercetare Nioxin sa inregistreze succes pe acest segment de piata.

Nu este un secret faptul ca lupta impotriva caderii parului este una dificila. Depistata la timp, alopecia poate fi tratata. Iar produsele Nioxin chiar reusesc sa reduca semnificativ simptomele alopeciei. 

Mai mult de 70% dintre respondentii unui sondaj realizat de Nioxin, au observat o imbunatatire inca din prima luna de la utilizare.

Produsele cosmetice Nioxin au triumfat in mod repetat in cadrul ceremoniei Stylist Choice Award, fiind printre preferatele profesionistilor in hair styling. Au un factor de protectie solara 15 si un pH de 5 pana la 7.5.

Amintim 5 dintre proprietatile produselor Nioxin:

- Reduc caderea parului cauzate de rupere;
- Parul devine mai dens;
- Amplifica textura parului;
- Intaresc rezistenta parului in fata cuticulelor afectate;
- Curata excesul de sebum la nivelul scalpului.
- Scalpul fiind o extensie a pielii fetei, necesita sa ii acordam atentia corespunzatoare. Deoarece un par sanatos incepe cu un scalp sanatos, linia NIOXIN este conceputa pentru curatarea, ingrijirea si tratarea scalpului si a parului, oferind parului un aspect mai gros si mai dens.

Cele 6 sisteme NIOXIN propuse 

 Sistemul 1 (par normal cu aspect rar, fin,natural): amplifica textura parului si evita ruperea parului normal, cu aspect rar ,natural .

 

 Sistemul 2 (par vizibil slabit, fin, natural): pentru a densifica parul si a-l proteja de deteriorarea parului vizibil slabit, fin, natural .

 

 Sistemul 3 (par subtiat, slabit, tratat chimic, cu aspect fin): creste textura si restabileste umiditatea pentru parul normal, tratat chimic, cu aspect slab it

 

 Sistemul 4 (par vizibil slabit, fin, tratat chimic): densifica si mentine hidratarea parului fin, rar si tratat chimic

 

 Sistemul 5 (par normal, mediu sau gros, natural / tratat chimic): densifica si hidrateaza parul mediu pana la gros, subtiat, natural sau tratat chimic

 

 Sistemul 6 (par vizibil slabit, mediu saiu gros ,natural / tratat chimic): netezeste si densifica parul vizibil slabit, mediu spre gros, natural sau tratat chimic.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

OFERTA SĂPTĂMÂNII